Sweet Nora M

Op vrijdagnacht om 4.15 uur is onze Elite IBOP merrie Leonora Hilde M (v. His Royal Badness) bevallen van een merrieveulen. Alles is heel goed verlopen. Helaas had het drinken bij de merrie iets meer voeten in de aarde. Dit liet zij totaal niet toe en schopte het veulen dan ook van zich af. In overleg met de dierenarts hebben we haar iets verdoofd en daardoor had het veulen rustig de tijd om te kunnen drinken. De dagen er na moest Leonora nog wel behoorlijk wennen aan de rol van moeder zijn. Met momenten moest ze nog niks van het veulen weten. We hebben haar hierin begeleid in inmiddels heeft ze de rust gevonden en zorgt ze goed voor haar veulen.

Sweet Nora M is een nakomeling van de KWPN Premiehengst Neil (v. Governor). Hij is een zoon van de spraakmakende merrie Fanita (v. Vivaldi) Zij werd in het stamboek opgenomen met 90 punten voor exterieur en 95 punten voor beweging. Als 4 jarige won ze de PavoCup. Inmiddels is ze succesvol op Lichte Tour niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *