Nakomelingen Clothilde RT

Son Romancier M 30/5/2022
De afstammeling van deze hengst is Next Romancier x Gribaldi x Purioso. Next Romancier is de eerste bij het KWPN goedgekeurde zoon van Fürst Romancier. Hij scoorde een mooi totaal van 81,5 punten op zijn verrichtingsexamen. De moeder van Next Romancier is Haizenzi. Een Eite IBOP merrie van San Amour I, die opviel op de keuring. Ze ontving bij haar stamboekopname maar liefst 90 punten voor haar exterieur en 85 punten voor haar beweging en was achtste op de NMK. Deze sterke ‘Astrada’-moederstam geeft zeer veel beweging en sport mee. 

Ophelia Hilde M 31/5/2019
De afstammeling van deze merrie is High Five US x Gribaldi x Purioso. Vader High Five U.S. is een zoon van de imponerend bewegende hengst Charmeur. Deze hengst komt uit een sterke moederlijn waarvan producten zowel in de sport als op keuringen vaak hoog geplaatst staan. De moeder is Vurona, een Elite, preferente, sport (dr.) merrie van Negro. Zelf is Vurona Z2 geklasseerd. Ook is zij de moeder van de in Denemarken goedgekeurde First Choice (v. Jazz). Uit zijn stam komen vele goede sport- en keuringspaarden.

Nova Genie M 27/3/2018
De afstammeling van deze hengst is Geniaal x Gribaldi x Purioso. Geniaal is een zoon van de Preferente hengst Vivaldi en komt uit de goed geteste Elite merrie Wocky. Een dochter van de Trakehner Biotop. De grootmoeder is de goed geteste Keur Preferent Prestatie merrie Ocky. Een dochter van de Preferente dressuurvererver Ferro. Ocky heeft nu al 5 nakomelingen die Z of hoger lopen. In de moederlijn zien we veel predicaten terug en Grand Prix paarden in zowel springen als dressuur.

Leonora Hilde M 6/2/2016
De afstammeling van deze merrie is His Royal Badness x Gribaldi x Purioso. His Royal Badness is een zoon van de Lichte Tour hengst Charmeur (v. Florencio). Zijn moeder Salvia (v. Havidoff) is een dochter van de Grand Prix merrie Nadine (v. T.C.N. Partout). Deze merrie heeft hele mooie resultaten behaald onder Hans Peter Minderhoud. His Royal Badness komt uit een bewezen stam. In de moederlijn zien we de goedgekeurde hengsten Kroonjuweel, Galandro en Dorado. Daarnaast zijn er vele sportpaarden uit deze stam gekomen die Z dressuur en hoger lopen.

Hildalgo M 7/6/2012
De afstamming van deze hengst is Winningmood x Gribaldi x Purioso. Vader Winningmood (Prado x Donnerwind). Deze hengst was nationaal bijzonder succesvol in de lichte tour dressuur. Winningmood komt uit de mooi gelijnde staatspremie merrie Donnerfee (v. Donnerwind – Donnerschlag – Donnerhall). Deze merrie beschikt over een goede stokmaat van 1,74 m. De moeder van Donnerfee, Rustika, is eveneens een staatspremie merrie. Deze sterke moederlijn verankert de kwaliteiten van Winningmood.