Somnium de Custodia

Wij waren op zoek naar een hond welke het erf zou bewaken maar tevens als gezinshond gehouden kon worden. Al vrij snel viel ons oog op het ras genaamd Cane Corso. Wij wisten nog niet veel af van dit ras maar wilden wel graag meer te weten komen over deze mooie en imposante honden.

Via de familie Cobbenhagen kwamen wij in contact met John Jansen. Hij fokt al sinds 1997 met Cane Corso en wist ons heel veel informatie te vertellen over dit hondenras. In zijn kennel, genaamd Campo di Cavallo, kon hij ons verschillende types Cane Corso’s laten zien. We werden alleen maar meer enthousiast. Uiteindelijk kregen wij puppy’s te zien en ja dan ben je helemaal verkocht. Zo kochten wij onze eerste Cane Corso pup en we noemden haar Mylo.

Sinds 2015 hebben wij een kennel opgericht voor onze Cane Corso’s. De kennel heeft de naam “Somnium de Custodia” gekregen. Dit staat voor ‘Droom van een bewaker’. In 2016 hebben wij ons eerste nestje Cane Corso’s gefokt. Wij streven er naar om gezonde, ras typische honden met een goed karakter te fokken.

Onder de pagina ‘Onze honden’ kunt u kennis maken met onze Cane Corso’s. Daarnaast vindt u op onze website foto’s van de pups/honden die wij hebben gefokt.