Nakomelingen Dalme Lonka RT

Navareaux MZ 22/7/2018
De afstamming van deze hengst is Ferdeaux x Olivi x Colway Bold xx. Vader Ferdeaux is een zoon uit de eerste jaargang van United zoon Bordeaux. Moeder Part Two is een Ster Preferent Prestatie merrie welke 4 Prix St. Georges paarden heeft gebracht. Ferdeaux zelf heeft inmiddels twee goedgekeurde zonen bij het KWPN. Zijn nakomelingen vallen op met hun bewegingstechniek en kracht in het achterbeen.

Magic Xpress MZ 6/4/2017
De afstamming van deze hengst is Expression x Olivi x Colway Bold xx. Vader Expression is van Vivaldi. Moeder Melody (v.Vincent) werd met hoge punten opgenomen in het stamboek waarna ze de predikaten keur preferent sport (dr) verwierf. In 1997 was Melody UTV kampioene van de driejarige rijpaarden. Zij bracht in combinatie met Montecristo ook een Z-dressuurpaard. Grootmoeder Ganulda is een keur preferente dochter van de Engels volbloed Apollonios xx. Ganulda is ook moeder van een Z-dressuurpaard van Cabochon. Overgrootmoeder Sjoelka is een keurmerrie van Le Mexico. De moederlijn gaat vervolgens verder met de stermerrie Juulka, een sterdochter van Vicomte.

Ilonka M 21/4/2013
De afstamming van deze merrie is Hofrat x Olivi x Colway Bold XX. Vader Hofrat (Gribaldi x Guter Planet) is een Elite hengst binnen de Trakehner-fokkerij. Hofrat is een zoon van de preferente KWPN-hengst Gribaldi. Gribaldi heeft zelf op het hoogste niveau in de dressuursport gepresteerd. Zowel in de Trakehner- als in de dressuurpaardenfokkerij in Nederland en Duitsland is zijn invloed groot. De moeder van Hofrat is de bruine merrie Habsburg II, een dochter van Guter Planet (Consul x Mahagoni). Habsburg II is ook de moeder van Hoftänzer, een volle broer van Hofrat die uitkwam in de Prix St.Georges.

Horizon Star M 27/4/2012
De afstamming van deze hengst is Amazing Star x Olivi x Colway Bold XX. Vader Amazing Star (Flemmingh x Ferro) Amazing Star is een hengst zoals we hem graag zien. Een goed ontwikkelde hengst, die goed in het rechthoeksmodel staat met een goed fundament en super gefokt en uit een hele goede stam waaruit veel keurings- en sportpaarden voortkomen tot het allerhoogste niveau. Hij beweegt met zeer veel souplesse, heeft een goede stap en draf en een uitmuntende galop. Officieel KWPN Onderzoeksrapport: De hengst heeft in beweging een zeer goede houding en een goede balans en veel souplesse. Als dressuurpaard heeft Amazing Star veel tot zeer veel aanleg.