Veulens verwacht 2024

Dit jaar mogen we, als alles goed mag gaan, twee veulens verwachten.

Onze Elite, Ibop, Prok merrie Leonora Hilde M (v. His Royal Badness) verwacht medio maart een veulen van de KWPN hengst Opoque (v. All at Once). Een tweevoudig premiehengst met een gouden randje! Hij overtuigde tijdens het KWPN onderzoek met zijn fenomenale afdruk en het krachtige ondertreden in draf en galop als ook het direct zuivere schrijden in de stap. Hij behaalde 85,5 punten. Vorig jaar won hij de rubriek van de 4 jarigen tijdens de Wereldkampioenschappen voor Jonge Dressuurpaarden

Opoque (v. All at Once)

Opoque is de eerste bij het KWPN goedgekeurde zoon van All at Once (v. Ampere). Deze hengst is succesvol op Grand Prix niveau en nam deel aan de Olympische Spelen in Tokyo. Moeder Ice Princess STH (Elite, Sport, IBOP, Prok D-OC v. Davino V.O.D.) behaalde een mega score van 90,5 punten voor haar IBOP met een 9,5 voor de stap en draf. Grootmoeder Belle Vurona (v. Fürst Heinrich), waarmee zij zowel zichzelf als haar nafok bewezen heeft in sport en fokkerij.

Leonora Hilde M

Medio april verwacht onze Prok merrie Dalme Lonka RT (v. Olivi) een veulen. Zij is drachtig van de Oldenburger hengst Sebastino PS (v. Secret). Deze hengst werd reserve verrichtingskampioen in 2022 met een score van 8,82 punten waaronder een 9 voor de draf en werkwilligheid en een 9,5 voor zijn galop.

Sebastino PS (v. Secret)

Sebastino is een nakomeling van de hengst Secret (v. Sezuan). Secret heeft meerdere titels op zijn naam staan en heeft reeds 40 goedgekeurde zonen. Moeder Vesina PS is een halfzus van 10 goedgekeurde hengsten, waaronder de bekende Oldenburger kampioenshengst For Romance I. Hij is succesvol op Grand Prix niveau.
Sebastino PS beschikt over een enorme elasticiteit, een ook in de wendingen altijd actief achterbeen en veel natuurlijke cadans.

Dalme Lonka RT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *