Leonora Hilde M drachtig

Elite IBOP merrie Leonora Hilde M

Onze Elite IBOP merrie Leonora Hilde M (v. His Royal Badness) is drachtig gescand. De merrie is gedekt door de jonge KWPN hengst Neil (v. Governor).

Deze knappe premiehengst uit de volle zus van de GGK hengst Desperado (v. Vivaldi) slaagde met 83 punten in het verrichtingsonderzoek. Hij scoorde maar liefst een 9 voor de stap en een 9 voor de galop!

De moeder van Neil is Fanita, een Keur IBOP Sport (dr)-merrie van de Preferente hengst Vivaldi, die opviel op de keuringen en momenteel hoge ogen gooit in de sport. Zo ontving ze bij haar stamboekopname 90 punten voor haar exterieur en 95 punten voor haar beweging, was zesde op de NMK en liep naar een IBOP van maar liefst 95 punten met een 10 voor haar draf. Ook liep ze zeer succesvol in de Pavo Cup als vierjarige, hier was ze de onbetwiste winnares.

We kijken heel erg uit naar het veulen van deze interessante combinatie. In beide moederlijnen zien we veel predicaten en sport terug komen. Als alles goed mag gaan verwachten we het veulen in april 2022.

Neil (v. Governor)